PK-LAJIT

Palveluskoiralajit ovat palveluskoiraroduille tarkoitettuja kokeita, joiden tarkoitus on testata koiran ominaisuuksia ja kykyä työskennellä ohjaajansa kanssa. Koemuotoja ovat jälkikokeet, hakukokeet, etsintäkokeet, suojelukokeet, viestikokeet, pelastuskokeet, opastuskokeet sekä valjakkohiihto. Kokeisiin osallistuminen edellyttää käyttäytymiskokeen (PAKK) suorittamista. Käyttäytymiskoe on avoin kaikille roduille ja sillä testataan koiran yhteiskuntakelpoisuutta ja hallittavuutta.


PK-lajien treenaaminen Citybelgeissä


Tottelevaisuus

Vuonna 2023 on seuran jäsenille avoin tottisvuoro Talinhuipun kentällä to klo 19-21 ja la klo 13-15. Tuona aikana kentällä saa treenata vapaasti ilman ennakkoilmoittautumista. Kentällä on piilot sekä pk-esteet. Kenttä on aidattu.


Maastolajit

Yhdistyksellä on luvallisia maastoja pk-lajien maasto-osuuksien treenaamiseen. Yhteisiä treenipäiviä järjestetään jäljessä, haussa sekä ek:ssa.


Tulossa 

- Nina Mannerin PK-jälkikoulutus 11.5. TÄYNNÄ!

- Kaikille jäsenille avoimet esineruututreenit 13.5. 

- Omien kouluttajien hakutreenipäiviä (ajankohta ilmoitetaan myöhemmin)Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita