AGILITY

Agility on vauhdikas koiraurheilulaji sekä kilpailulaji, jossa koira suorittaa esterataa yhdessä ohjaajansa kanssa. Agility edellyttää koiralta hyvää fyysistä kuntoa, kehonhallintaa ja perustottelevaisuutta. Agilityn treenaaminen Citybelgeissä 


Talvikausi 2022-2023

Talvikaudella (syys-huhtikuu) Citybelgien agilityryhmät treenaavat tiistaisin Agility Akatemialla Anna Oreniuksen valmennuksessa. Talven agilityryhmät ovat täynnä.


Kesäkausi 2023

Agilityryhmät treenaavat seuran omalla kentällä maanantaisin (kilpailevien ryhmä) ja keskiviikkoisin (omien kouluttajien ryhmä).


Toukokuussa järjestetään Citybelgien jäsenille agilityn pohjataitokurssi sekä agilityn alkeiskurssi. Pohjataitokurssi on tarkoitettu agilityn harrastamiseen tähtääville koirakoille, jotka haluavat opetella agilityssa tarvittavia taitoja (esim. palkkausta, odottamista, liikehäiriöitä, luopumista jne.). Kurssilla ei vielä tehdä esteitä, joten se sopii nuoremmillekin koirille. Kurssin tavoitteena on auttaa koirakkoa rakentamaan vahvat pohjataidot, jotta itse lajiharjoittelu sujuu tulevaisuudessa mukavasti ja turvallisesti.

Alkeiskurssi on tarkoitettu koirakoille, joilla on riittävät perustaidot agilityesteiden ja ohjauskuvioiden harjoitteluun. Kurssi on tarkoitettu koirakoille, joiden yhteistyö on jo sujuvaa ja koira on hallinnassa, jotta kurssilla voidaan keskittyä agilityn perusteisiin. Kurssilla esitellään koirille esteet ikätasoisesti (pl. kontaktit) ja käydään läpi joitakin ohjauskuvioita. Tavoitteena on tarjota koirakolle eväät vahvan esteosaamisen rakentamiseen.


ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ! Jäsenistölle on lähetetty ilmoittautumislinkki

sähköpostitse. Muut tiedustelut: Kaisa Pulliainen (kaisa.pulliainen (at) gmail.com)


© 2022 Citybelgit ry | Kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita