Puomikontaktikurssi


MITÄ: Puomikontaktikurssi

MISSÄ: Lintuvaaran kentällä

MILLOIN: torstaisin 15.6, 22.6, 13.7, 20.7, 3.8. (yhteensä 5 kertaa) klo 18-21


Citybelgit järjestää jäsenilleen viiden kerran puomikontaktikurssin Lintuvaaran kentällä. Kurssille mahtuu kuusi koirakkoa (etusijalla tuleviin kenttätalkoisiin osallistuvat koirakot). Kurssin hinta on 50e. Puomikontaktikurssi on tarkoitettu kaiken tasoisille koirille joiden kanssa halutaan treenata juoksu- tai pysärikontaktia puomille. Kurssilla on mahdollista myös aloittaa puomikontaktin treenaamista koiran kanssa, joka ei ole vielä aloittanut puomitreenejä ollenkaan.


Kouluttajana toimii Sonja Rantti: "Olen aktiivinen koiraharrastaja ja treenannut agilityä tavoitteellisesti vuodesta 2016. Olen kilpaillut kahden koirani kanssa 3lk ja nykyinen koirani toivottavasti aloittelee myös kilpauraa tämän vuoden puolella.
Itselläni on kokemusta useasta eri tavasta opettaa juoksukontakti puomille, 1) ilman mattoa juoksari - koira opetetaan juoksemaan tasaisesti alas asti 2) pieni matto - koira opetetaan mattotargettiin ja sen avulla osumaan puomin alastuloon 3) pitkä matto missä koira opetetaan juoksemaan mattoa tasaisella laukalla koko matka - siirrettään alastulolle jossa sama idea. 

Lisäksi olen kouluttanut yhdelle koiralle pysärin, joka oli 2on2off - kaksi tassua puomilla ja kaksi maassa. Mikäli et tiedä vielä mitä metodia haluat käyttää voimme myös keskustella vaihtoehdoista kurssin ensimmäisenä päivänä."


Mukaan tarvitset:

- koiralle mieluisa palkka (lelu, namit)

- vettä

- pieni matto, mikäli tällainen on käytössä tai suunnittelette juoksarin opettamista maton avulla

- naksutin (jos käytätte naksutinta kannattaa ottaa mukaan, itse suosin naksuttimen käyttöä kontaktitreenissä)

- iloinen mieli


Tervetuloa mukaan!

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita