Agilityn pohjataitokurssi


MITÄ: Agilityn pohjataitokurssi

MISSÄ: Lintuvaaran kentällä

MILLOIN: keskiviikkoisin 3.5.-7.6. (1. kerta teoriakerta)

HINTA: 60e (jäsenille)


Pohjataitokurssi on tarkoitettu koirakoille, jotka ovat kiinnostuneita agilitysta ja haluavat oppia lajiharjoittelussa vaadittavia pohjataitoja. Kurssilla ei vielä tutustuta esteisiin, vaan harjoituksissa opetellaan asioita, jotka ovat edellytys niin agilityn kuin muidenkin lajien treenaamiselle. Kurssilla harjoitellaan palkkaamista (leikillä ja ruoalla), luopumista, paikallaanpysymistä, rauhoittumista, nenä- ja tassukosketusta yms.  Kurssiin kuuluu yksi teoriakerta, jossa käydään läpi lajin sääntöjä, turvallisen harjoittelun sekä koiran oppimisen ja kouluttamisen perusteita.


Kurssille osallistuvan koiran tulee olla vähintään 5kk. Koiran tulee olla rokotettu Kennelliiton rokotemääräysten mukaisesti. Rokotusten voimassaolo tarkistetaan teoriakerralla.

Kaikille osallistujille on varattu yksilöllistä harjoitteluaikaa, mutta kurssilaisten osaamisen ja toiveiden mukaisesti myös koirahäiriössä harjoittelu mahdollista.  


Kurssilla noudatetaan agilityurheilijan eettisiä ohjeita ja Hyvä koiranpito agilityharjoituksissa ja kilpailuissa -ohjetta. Kouluttaminen perustuu positiiviseen vahvistamiseen!Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita